It's all in the details!

                                                    Photographer:  Ana, Anja, Marina, Leyla and me

It was one lovely evening with blogger and non blogger girls, we talked most of the time about our New Year's wishes and what we wont to buy for ourselves, and for our dearest. :) We were in one new cocktail bar & lounge, and our host was Dino, from DinoBoy blog! Hope that you will like those photos with so many details! Love youuuuu!!!♥♥♥
Tako smo se mi igrale za stolom i pored njega....A kako i ne bi, toliko devojaka sa gomilom nakita, pa moralo je nešto dobro da ispadne od toga! :) Poznati tvorci RINGeRAJA, Marina i Anja su ponele nešto svoje i time nas izazivale ( kao da ih mi  ne volimo dovoljno) ! Hm... :) I moram da priznam da mašnica izgleda još divnije i lepše uživo, savršena je! Ja sam svoju novu igračicu odmah zakačila na sebe, ali ćete u sledećem postu videti o čemu se tačno radi! :) Ugostio nas je Dino, čije ćete sličice videti na ostalim blogovima jer ih sa mnom nema!!! Nekako smo ubrzali  to slikanje, pre polaska , zbog toga je i ova kapa na mojoj glavi, ali ajde... :) Društvo su nam pravile Ana, koju znate iz Marinih postova, kao i Nevena.....kako sam se snašla među silnim arhitektama, ne pitajte!! :) Zbog čega se svako viđanje sa ovim devojkama pretvori u minus za ostale!?Ne znam ni sama , ali sam ja poklone za sebe već poručila!
Sebična,? Samo ponekad! :)
p.s. ne zaboravite da učestvujete u igri za prvi poklon OVDE ,  koji vam dodeljuje Ice Watch, uskoro nešto više o samom brendu i tome šta oni nude!♥ Svi mogu da učestvuju!!!!
Share on :
It's all in the details!
It's all in the details!
Reviewed by Unknown
Published :
Rating : 4.5